Дома > Вести > Вести од индустријата

Кои се размислувањата за оптичката рамка?

2022-10-27

Оптичка рамкае еден вид рамка. РАМКАТА НА ОПТИЧКОТО ОГЛЕДАЛО КОЈА КАЖУВА, ИЛИ трикот КОЈ Е ПРОДАВАЧ, ИЛИ ДА СЕ ЗАСНОВА НА ИНЖЕНЕРСТВО НА ЧОВЕКО ТЕЛО ЗА ДА СЕ НОСИ ПОВОДНО, САКААТ ДА БИДЕ САМО УДОБНО, НЕ ТРЕБА ДА БИДЕ ПОУДОБНО ПОДОБРНО МИОТРАМКА.

1. Земете и ставете ги оптичките очила: држете ги ногалките на очилата паралелно со двете страни на лицето и ставете ги. Ако користите една рака за да изберете, абењето може да го уништи рамнотежата на левата и десната рамка и да предизвика деформација.

Предлог: Ве молиме не користете прекумерна деформација на рамката на очилата, во спротивно поради деформацијата на рамката ќе доведе до очила од сите аспекти на податоците надвор од дозволениот опсег на националниот стандард, ќе направи на очите да се појави феноменот на визуелна деформација.

2. Начин на поставување на оптички очила:

Ако чашите се привремено поставени, ве молиме ставете ја конвексната страна на очилата нагоре; Ако чашите се поставени подолго време, завиткајте ги чашите со крпа и ставете ги во куќиштето за очила. Ставете го куќиштето за очила на увото и нежно протресете го за да разликувате дали очилата се набиени од куќиштето за очила.

Предлог: Ве молиме не користете го објективот со гребнатини, дамки, пукнатини итн., инаку ќе биде нејасно да се гледаат работите поради бојата што ја распрснува светлината. Ако ова продолжи, ќе го намали видот на очите.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept